Bewertungen

5
4 Bewertungen
Ypriana-vriendengroep (m'Oye Plage)
Verblijf m'Oye Plage

We hebben erg genoten van deze topwoning op een toplocatie! Prachtig huis met alle faciliteiten die nodig zijn, inclusief bedlakens en handdoeken. We hebben een prachtige wandeling gemaakt doorheen een natuurgebied op nog geen 5 kilometer van de woning. We overwegen om terug te komen!

Gruppe  |  Aufenthalt am 1/2020

Caesarienen - Vrouwen volleybal (Lo-Reninge)
Perfect!

Naar jaarlijkse gewoonte kwamen we afgelopen weekend samen met de Caesarienen. Dit keer in het prachtige strandhuis M'oye Plage. Alles was tip top in orde en kraaknet! Pure luxe dat er bed- en badlinnen aanwezig was, zelfs een starterskit voor de haard en zoveel meer! De locatie is echt top. We brachten een bezoek aan Calais, waar er heel wat te beleven valt (tip : Ch'ti Trottinettes - elektrische scooter - met gids). Op wandelafstand de zee en het strand. Wij waren met een groep van 15 vrouwen, maar ook voor gezinnen met kinderen is dit een aanrader!

Gruppe  |  Aufenthalt am 10/2019

Familie Aneca (Diksmuide)
Topverblijf !

In M'Oye Plage hebben we met de ganse familie kunnen genieten van een ontspannend weekend! In jullie comfortabele huis hebben we heerlijk gekookt , lekker geaperitiefd , plezier gemaakt en vooral ook zalig geslapen! De perfecte locatie om te onthaasten , te kuieren langs het strand en te genieten van de stilte in de grote tuin . Wij komen graag terug !

Gruppe  |  Aufenthalt am 9/2019

Sofie Hancke (Oye-Plage)
Zalig !

We hebben zo net een zalig weekend doorgebracht in Oye-Plage. Het huis is prachtig en voorzien van alle comfort. Via een klein avontuurlijk paadje door de duinen kom je terecht op het mooiste en grootste strand dat we ooit gezien hebben. Een aanrader !

Familie mit jungen Kindern  |  Aufenthalt am 5/2019

Wird geladen...
Upps!
Sie nutzen einen Web-Browser den wir nicht unterstützen. Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser für eine bessere Darstellung.
Unsere Seite funktioniert am besten mit Google Chrome.
Wie mann den Browser aktualisiert